Zomaar...
Kereltje, ik ben ontzettend jaloers !!!!!! Het is geweldig om door jouw verhalen op de hoogte te blijven. Goed leesvoer , echt genieten!!!!
Ik krijg alleen zin om t vliegtuig te pakken en een paar dagen mee te reizen.
Mzzls
Wim
wout, wat mooi geschreven weer. ik word helemaal meegetrokken in je verhalen! super!
maar ehm, busreizen van 25 uur zijn echt absurd lang hoor, dan moet je bij aankomst toch wel enige vorm van kramp en spierpijn ervaren. Veel plezier de komende dagen in salta met je duitse kamergenoot!
X San
ps. ik ben erg schieuwnierig nr je fotoos!!
mooi verhaal weer wortel!
ik kijk uit naar de foto's
je krijgt trouwens de groeten van Fei.
later!
Hij is weer leuk! waarschijnlijk went dat helemaal niet, die busreizen, maar je moet er wat voor over hebben toch? Ben benieuwd hoeveel talen je spreekt als je thuiskomt haha, met je internationale gezelschap.
Ik lees het al, mooie dagen en leuke dingen , kei gaaf man. leuk dat ik door jouw ogen ook een beetje mee kan kijken, liefs.
snotver, schrijf ik een hele reactie, plaatst ie um niet! Wat ik dus zei, wat een schitterende foto's! En wat is het toch geweldig dat dit allemaal kan, jij daar en wij hier allemaal het meebeleven, zowat bijna op dezelfde dag, geweldig. Ik denk dat er veel mensen wel een beetje jaloers op je zijn! Ik hoop dat het je blijft lukken om foto's en verhalen te plaatsen, het is superleuk! Dikke knuffel!!
Als je 1 waterval gezien hebt, heb je ze allemaal gezien he.
Ik vind het persoonlijk een beetje overdreven om zoveel foto's te plaatsen.
Ook van die dorre plek met een cactusje hier en daar.
Ik snap niet dat je niet gewoon hier in nederland zit en fatsoenlijk aan het werk gaat, net zoals wij allemaal.
Het klimaat is hier ook geweldig, ik kan ook gewoon met ontbloot bovenlijf rondlopen (ok, ok, in huis welliswaar, maar toch).
Verder ontmoet je daar alleen maar mensen die je niet kent, en zie je allemaal dingen die je nog nooit gezien hebt.
Dat lijkt avontuurlijk, maar is gewoon volledig nutteloos.
En al die verhaaltjes over "leuke dingen" die je mee maakt.
Of het zo bijzonder is om in je eentje naar zuid amerika te gaan en daar dronken te worden in een cafe met een paar voetballiefhebbertjes!
Tsssssssss.......!
Ik weet zeker dat er helemaal niemand jaloers is op jou, wat je moeder ook beweert hoor!!!! (ik al helemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal niet!)
Groeten van je kale (en stiekem trotse) noncle Wimmie
Haha dat klinkt als of je je ticket bijna geboekt hebt al :p
Telkens weer leuk om te lezen wat je meemaakt. Ben ontzettend jaloers op je ;) Binnenkort maar es skypen :)
zoo grote neef, zo te zien vermaak jij je prima.
Ben ergens wel een klein beetje jaloers maar gun het je van harte..
ik hou je site goed in de gaten dus zal je hier nog wel spreken
groetjes uit montfoort en maak er wat moois van!