Yeeehaaaahhh
yeah! je eerste berichtje! goed om wat te horen!
gelukkig heb je niet met de mastworp ge-experimenteerd, kon je redelijk hard kloppen want de bel was er niet en kun je nu lekker gaan genieten! succes met je eerste spaanse les!
adios! X San
Geen dank Wouter! Vind t alleen maar goed dat t goed van pas kwam! Ik zie al dat t allemaal lekker loopt;) en ik ben strontjaloers dat je nog 93 dagen vakantie hebt! Geniet r van maat en ik lees hier graag meer over!
Ik bedoelde dus "je Bruur" ha
Ha gaaf je eerste verhaal!! Ik zie je gezicht voor me als je voor die dichte deur staat. Maar 't klinkt allemaal lekker zoals je het beschrijft en zo'n balkonnetje, hm, daar ben ik ook sjaloers op! Succes met spaans leren, in elk geval, bier is servezza, (geloof ik) en veel meer hoef je niet te weten toch? heb het lekker kerel en ik ben benieuwd naar je volgende verhaal! Liefs van trudie!!
Hola Wouter,
¿Se puede tener un poco de español? Ya ocupado practicando en la terraza o relajarse. Después de todo, usted está de vacaciones. Compañeros de viaje todavía se reunió en el avión? Vemos las historias y fotos a través de la página web.
Saludos.
Heey Wout, dan hedde gij dat mooie mutske niet meer nodig voorlopig!
Mucha diversión y hasta la vista.
hard kloppen want de bel doet het niet en een belgische eigenaar.
wat is dat voor slecht studio 100 programma?
doe K3 de groeten!
en veel plezier!
Haha ik vroeg me al af waarom ik de hond nie verstond maar die blafte spaans :)
vindt dit leuk
hey.....gaaf dat ik ff mee kan reizen op deze manier,
Geniet hiervan kanjer, enne.......je weet het he !!!!
groetjes tot de volgende.